60% KORTING OP ALLE KINDERKLEDING VAN NOESER

7 leukste kraamcadeautjes

  • Geplaatst op
  • Door Sacha
  • Geplaatst in
  • 0
7 leukste kraamcadeautjes

Het zal je vast niet verbazen dat de meeste baby's in de donkere, gezellige decembermaand worden verwekt. Wat dus betekend dat er in september een geboortegolf is. Dat terzijde worden er sowieso élke dag wel baby'tje geboren in Nederland. Gemiddeld zo'n 525 wel te verstaan!

In mijn persoonlijke omgeving schieten de dikke buikjes weer als paddestoelen uit de grond. De één is net bevallen en de ander kondigt haar zwangerschap aan. Ik kan er niets aan doen maar ik ben zo week als het om zwangerschappen en baby's aankomt. Vind het zo waanzinnig bijzonder, mooi en romantisch!

Als het dan zover is, dat de wereld een heerlijk hummeltje rijker is, dan uiten we onze blijdschap in het geven van kraamcadeautjes.

Bij Haas op de Maan zijn we dus ook gek op kraamcadeautjes en hebben we een leuk lijstje met originele cadeautjes op een rijtje gezet:


We beginnen met een setje NoNo Cards. Een toffe manier om met een dikke knipoog humoristische momenten van een kindje vast te leggen. Situaties waarvan de mama niet weet of ze moet lachen of huilen. Wedden dat iedereen dubbel ligt om dit originele cadeau!
Shop ze hier.Nummer twee is helemaal nieuw in Nederland! Wij spotte ze al in Berlijn tijdens een shoptrip met Haas op de Maan en zijn er mega enthousiast over. Houten speelgoed is áltijd goed om te geven en te krijgen. Deze houten speelgoedauto's van Candylab zijn zó mooi dat ze al vanaf het eerste moment kunnen pronken als kinderkamerdecoratie. (Hoewel wij ze gewoon in de woonkamer zetten omdat ze zo mooi zijn!) Met dit kraamcadeau weet je zeker dat je origineel bent!
Shop ze hier.Wil je echt een persoonlijk kraamcadeau met naam geven, dan zijn de shirtjes van OhMyGoody erg leuk om te geven.
Helemaal in de trend van nu: Monochrome. (Zwart-Wit) Kies de eerste letter van de naam, of laat heel de naam van het baby'tje op het shirtje zetten. Dit cadeau is trouwens ook erg geschikt voor een eerste verjaardag bijvoorbeeld.
Bestel er één hier.
Een bestseller bij Haas op de Maan zijn de knuffeldoekjes van Kippins. All the way from Australia!
Het zijn absolute toppers en snel uitverkocht. Bestel jouw kraamcadeautje dus op tijd, of plaats een pre-order als hij al uitverkocht mocht zijn.
Bestel de knuffeldoekjes hier.
We hebben een hele populaire collectie van Wee Gallery (USA). Daar vallen de Art Cards (flashkaarten) ook onder.
Baby's kijken vaak naar de haargrens van papa en mama. Want daar zit het grootste contrast. Deze kaarten zijn zwart-wit (ook weer helemaal in de Monochrome trend van nu) en zijn mega interessant voor baby's om naar te kijken en te ontdekken.
De print is gemaakt van natuurlijk soya inkt en de kaarten hebben kindvriendelijke, ronde hoeken.
Bestel een doosje hier.
Sinds een paar weken hebben we de mijlpaalkaarten van MamaKaart in onze shop. Verpakt in een hip kraft zakje. Een pakje bevat 20 mijlpaalkaarten. Dit setje is speciaal voor baby's. Ze hebben ze ook voor zwangere vrouwen!
Bestel de mijlpaalkaarten van MamaKaart hier.
Wat nooit mis is om cadeau te doen zijn slabben! Een baby'tje kan hem al om om een mondje terug op te vangen. En zodra ze een paar maanden zijn is het een must-have bij het eerste hapje. Met deze mooie slabben van StoffeDingen komt een baby goed voor de dag. Wij hebben er zelf ook één standaard in de luiertas zitten.
Like? Plaats een pre-order, want ze worden bijna geleverd bij Haas op de Maan.Zelf ooit een gaaf kraamcadeau gekregen maar het niet meer kunnen vinden in Nederland? Laat het ons weten, dan gaan we kijken of we het kunnen vinden!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden