60% KORTING OP ALLE KINDERKLEDING VAN NOESER

Gratis Kerstlabels

  • Geplaatst op
  • Door Sacha
  • 0
Gratis Kerstlabels

Versier je kerstcadeautjes met deze free printables!

 

Bij Haas op de Maan zijn we echt DOL op de kerst! Van huis uit heb ik meegekregen dat dit "the most wonderful time of the year is". Wel een tijd waarin we een aantal geliefden moeten missen. Maar ik geloof in "Christmas in Heaven, what do they do? They come down to earth, to spend it with you." Meer dan ooit is tijdens de kerst mijn moeder heel dicht bij me.

In de aanloop naar kerst vullen we wensenlijstjes in, trekken we lootjes, kopen we cadeautjes en versieren we de kerstboom.
Het is super leuk om mooi verpakte cadeautjes onder de boom te zien liggen. Daarom geef ik in deze blog wat inspiratie. Én hebben we een gratis download voor je gemaakt met leuke kaartjes die je aan de cadeautjes kunt bevestigen.

Als je simpel wit inpakpapier koopt en met een zwarte stift een een paar schattige kerstboompjes op zet je heb in een handomdraai een tof monochrome cadeautje onder de boom liggen. Koop nog wat touw. (Denk aan zwart/wit of rood/wit of misschien gewoon wat bruin touw) en steek er een klein takje tussen.

Als je er een leuke labeltje aan hangt maak je een simpel inpakpapier al helemaal luxe.
Sla de onderstaande free printable op, print 'm uit en schiet er met een perforeer apparaat een klein gaatje in.
Zo bind je met een mooie stukje touw het kaartje vast aan het cadeautje.Je kan ook voor kraft inpakpapier gaan, een paar keer het touw er om heen binden en er een takje met wat kleur tussen steken.
Super mooi he!?

Sla bovenstaand bestand op en print 'm uit. Knip voorzichtig langs de lijntjes en je hebt gratis 8 toffe kaartjes om je cadeautjes helemaal hip mee in te pakken. Have fun en geniet vooral van deze MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden