HAPPY SHOPPING * * * WIJ GAAN ONZE DIGITALE DEUREN SLUITEN * * * LAATSTE RONDE, LAATSTE KANS * * * FINAL BLOW OUT

"Ik hoor zo weinig van je..."

  • Geplaatst op
  • Door Sacha
  • Geplaatst in blog, zwanger
  • 1
"Ik hoor zo weinig van je..."

Zoals jullie hebben gemerkt is het de laatste tijd stil geweest rondom Haas op de Maan.
Sommige hebben zelfs prive berichtjes gestuurd om te vragen of alles ok met me was. Super lief! Daar ben ik jullie heel dankbaar om.

Natuurlijk heeft het een reden gehad. Die zal ik met jullie delen;

In november had ik mezelf al voorgenomen dat ik na de kerst wat rust zou nemen. Even op adem komen en lekker genieten van m’n gezinnetje en familie.

Op 9 december kreeg ik een vervroegd kerstcadeautje...! Want mijn zwangerschapstest bleek positief te zijn. HOERA! Super happy zijn we dat er een tweede Haasje aan zit te komen. Maar met een zwangerschap komen natuurlijk ook wat kwalen. Zo was ik ontzettend moe en ben ik een korte periode ook heel misselijk geweest. De rust in december kwam dus goed uit.

 

Ondertussen zit ik op 17 weken en blijken de echo’s tot op heden goed te zijn.
Het was even spannend, want ik heb twee bloedingen gehad. Bij de eerste bloeding was ik intens verdrietig, want ik ging er van uit dat het mis was. De volgende middag mocht ik gelukkig als naar het ziekenhuis voor een check. Wat bleek, het hartje klopte nog!!
Ik kon het amper geloven, maar was zo ontzettend opgelucht.
Bij de tweede bloeding was ik al veel minder angstig. Gelukkig wat dat terecht, want ook toen was alles in orde. Bij mijn eerste heb ik dit nooit meegemaakt. Maar goed, ik ben toen ook niet misselijk geweest. En ook nu mag ik niet klagen. Ik voel me, afgezien van wat lichte klachten, echt goed.

Ik heb besloten om in plaats van elke dag pakketten te versturen nu één keer per week alles te verzenden. Dat geeft me wat rust. Ik hoop natuurlijk dat jullie lekker blijven bestellen en veel plezier beleven van jullie aankopen!

We zijn dankbaar, en we hopen dat alles goed blijft gaan met ons nieuwe wondertje.

 

Naast dit geweldige nieuws kwam er nog iets super gaafs op mijn pad.
Even een klein stukje achtergrond over mezelf; ik ben opgeleid tot Grafisch Vormgever en ontwerp onder mijn eigen ‘label’ logo’s, huisstijlen, folders, flyers, banners… Alles wat ontworpen kan worden. (Ja, óók geboorte- en trouwkaartjes) Vlak nadat ik mijn diploma op zak had vond ik mijn droombaan: Footwear Designer. Ik kon meteen aan de slag en heb ontzettend veel geleerd bij mijn eerste job. Vele jaren en merken verder kwam mijn favoriete merk weer terug op mijn pad. Ze zochten voor 6 maanden iemand die op de marketing afdeling als grafisch ontwerper kon invallen. An offer I just couldn’t resist. Want, zoals gezegd, het is mijn favoriete merk!

Momenteel werk ik 3 dagen in de week in deze positie en werk ik de overige dagen (incl weekenden) aan Haas op de Maan. Dat is uiteindelijk mijn eigen kindje en zal zeker blijven bestaan.

Ik ga mijn best doen weer wat meer van mezelf te laten horen, maar niet gevreesd J Ik ben er gewoon nog en bij haasopdemaan.nl kunnen jullie nog steeds heerlijk shoppen.

Veel liefs!
Sacha

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden