60% KORTING OP ALLE KINDERKLEDING VAN NOESER

Het ultieme moederdagcadeau

Het ultieme moederdagcadeau

8 mei is mijn eerste moederdag. Maar het is dan ook 3 jaar geleden dat ik mijn eigen moeder heb begraven. Een dag met dubbele gevoelens dus. Hoewel ik op moederdag ook gewoon mijn eigen mama vier. Ookal is ze er niet meer. Lichamelijk wel te verstaan. Want in ziel is ze er nog wel heb ik het gevoel.

Ik geloof dat ze de beschermengel van ons zoontje is. Misschien ook wel omdat ik haar heb gevraagd over mijn kindje te waken toen ik net in verwachting was. En tot nu toe doet ze haar werk goed :-)

Onze boef is een schat! Ik heb zo'n intense band met hem. Als ik in zijn ogen kijk (die trouwens bijna net zo blauw zijn als die van mijn moeder) loopt mijn hart over van liefde. Ik heb het dan niet meer... het is zó veel, zó intens.... Hij is alles wat ik ooit gewenst heb. En meer dan dat.

De lieve juffen van het kinderdagverblijf hebben samen met hem al een moederdagcadeautje gemaakt. Ze zijn altijd zo attent bij het kdv. Met onze verjaardagen ontvingen we ook al kunstwerken met hand- en voetafdrukjes. Zo zoet! En vorige week zat er een moederdagcadeautje in zijn tasje. Ingepakt in cadeaupapier, met een briefje erbij dat papa het cadeautje moest verstoppen. En dat heeft hij gedaan. Ik ben dus mega benieuwd wat er in zit. En dat is eigenlijk toch ook alles wat je je als moeder kunt wensen? Een tekening van je kindje!?

Of.... Is er nog iets dat ons moederhart nog méér begeert dan dat? :-)
MJAAAAA!!! Soms wel. Hahahaha.

Ik zou wel eens wat vaker door willen slapen!

Ik mag eigenlijk helemaal niet klagen hoor, want het gaat steeds beter. Maar toch zijn er nog nachten dat we wakker worden. Hij ligt dan te jammeren in zijn slaap. We geven hem dan een speentje en dan slaapt hij weer verder. Maar je bent dan toch weer wakker...

Nu hebben we het boek 'Mama's Toverboek' in ons bezit en daar halen we veel tips uit om op een natuurlijke manier allerlei kwaaltjes op te lossen. Zo hadden we een fijn recept voor luieruitslag en buikkrampjes. AromaKids heeft naast 'Mama's Toverboek' ook andere producten zoals een droomspray, monsterspray (tegen nachtmerries), eczeem zalf en andere 100% natuurlijke producten.

Slaapproblemen komen veel voor bij kinderen. Baby’s die niet doorslapen, peuters die ouders wakker houden, maar ook oudere kinderen kunnen ’s nachts naast je bed staan. Lavendel is een geliefde kinderolie en werkt super om beter te slapen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen sneller inslapen en uitgeruster wakker worden. Als je kindje uitgerust wakker wordt, dan jij hoogstwaarschijnlijk ook!

En dat gunnen we bij Haas op de Maan álle mama's in Nederland. Daarom geven we voor moederdag een cadeautje weg! Doe mee met de moederdag win actie en maak kans op:

100% NATUURLIJKE DROOMSPRAY + MAMA'S TOVERBOEK, TWV 39,90 EURO

De droomspray is een heerlijke, slaapbevorderende slaapspray voor op het kinderkussen. Met lavendel, mandarijn en een vleugje rozenhout voor zoete dromen. Spray op het kussen of matrasje voor het slapengaan. Lavendel bevordert de nachtrust en mandarijn ontspant.

Inhoud: 60 ml
Ingrediënten: aqua, graanalcohol, essentiële oliën.
Voor kinderen vanaf 3 maanden!


          


WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

Like AromaKids en Haas op de Maan

Laat onder dit berichtje (of op facebook @haasopdemaan) weten hoe jouw kortste nacht er uit heeft gezien. Het maakt niet of dit door je baby kwam of door een avondje stappen :-) Het grappigste verhaal wint!

Trouwens, gouden tip: Spray de dromenspray eens op je eigen kussen. Bij mij werkte het als een tierelier!

Reacties

  1. Rachel Rachel

    Wauw te gek! Mijn kortste nacht? De nacht waarin ons mooie mannetje is geboren! Knuffelen en daarna uren naar hem gestaard vanuit mijn ziekenhuisbed... Het mooiste gevoel ooit! De kortste nacht maar de meest bijzondere! Alweer precies een jaar geleden inmiddels, wat vliegt de tijd! Dit boek lijkt me te gek! Duimen maar!

  2. Margreet Wegter Margreet Wegter

    12 jaar. 12 jaar geleden is het, sinds ik kon genieten van slaap. Alle soorten slaap, doorslapen, uitslapen, droomslapen...
    Soms schrik ik wakker van de oudste, die al slaapwandelen mij de stuipen op het vermoeide lijf jaagt. Andere nachten is het dochter die al slaapkletsend een uurtje (of meer) van mijn nacht af haalt. Ik dacht dat het niet erger kon, maar de jongste 2 halen alles uit de kast voor mij. De kortste nacht is eigenlijk een week. Een week waarin de waterpokken langs kwamen. Nachtenlang in het teken van de jeuk. Een complete apotheek aan zalfjes, pillen en drankjes konden niet zorgen voor stille, slapende nachten. En net toen het voorbij leek te zijn, en ik verlangend naar mijn kussen keek....kwam er een stevig buikgriepje langs. Die week heb ik op onverklaarbare wijze overleeft op 15 uurtjes slaap, en heel veel mamaliefde.
    Slapen? Wat is dat?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden